in-store music achtergrond muziek spotify zakelijk soundtrack

Over al onze samenwerkingen met merken schrijven wij altijd een verhaal waar we, via een interview, het merk aan het woord laten. We zetten hiermee hun concept centraal en bespreken wat voor een rol muziek hier in speelt. Wat is hun gedachte over de muziek en hoe geven we daar gezamenlijk een draai aan?

Zo ook met de Yoghurt Barn waar oprichter Wouter Staal, hun eigen marketing content creator, Stella, aan het woord laat.

Hallo Stella,

Kun je in het kort iets over jullie vertellen?

Natuurlijk! Wij zijn gek op yoghurt; all day, every day. In onze Barns vind je de meest originele healthy of guilty pleasures geïnspireerd door yoghurt. Op dit moment zijn wij de enige in de wereld die yoghurt op deze manier buitenshuis brengen en daar zijn we ontzettend trots op!

Hoe belangrijk is muziek voor jullie Barns?

We vinden het heel belangrijk dat gasten zich op hun gemak en thuis voelen bij ons. Om dat te realiseren staan vriendelijkheid en gastvrijheid bovenaan ons prioriteitenlijstje, hebben we onze Barns knus ingericht en hechten we veel waarde aan muziek. Naar onze mening zet muziek echt de puntjes op de ‘i’ als het gaat om sfeer en gezelligheid.

Hebben jullie een favoriet muziek moment in de barns?

Onze Barns gaan ’s ochtends open en al vroeg druppelen de eerste gasten binnen voor een lekkere kop koffie en een vers ontbijtje. Op dit moment willen wij hen graag verwennen met de perfecte start van hun dag. Deze vaak stille genieters zullen, denken wij, meer aandacht besteden aan de muziek dan zij die ’s middags gezellig met elkaar komen lunchen en bijkletsen. In de namiddag, wanneer gasten soms een beetje instorten na een dag hard werken of een middag shoppen, kan muziek ook zeker een verschil maken. Eigenlijk is muziek elk moment van de dag een waardevolle toevoeging!

Wat voor een impact heeft muziek volgens jullie op de vloer?

Muziek maakt alles af. Het is niet iets wat naar onze mening op de voorgrond moet treden, maar het valt wel meteen op wanneer de muziek niet aan staat of wanneer wholesale replica watches rolex het niet passend is voor de omgeving en/of het moment van de dag. Zoals eerder beschreven vinden wij dat muziek de puntjes op ‘i’ zet wat sfeer en gezelligheid betreft.

Wat is precies de reden geweest om over te stappen naar onze in-store music service?

Wij zochten een vergelijkbaar systeem als Spotify. Een gebruiksvriendelijk en vooral legale manier om alle Barns te voorzien van goede passende muziek. Een aantal jaar terug heeft Wouter (de oprichter) zelfs meegedaan aan de eerste pilot van ‘Soundtrack”.

Wat is jullie meest positieve ervaring tot nu toe?

 Het enige wat onze Barnista’s ’s ochtends  – qua muziek –  hoeven te doen, is het geluidsysteem aanzetten. Dat de muziek vervolgens door jullie wordt geregeld en elk moment van de dag passend is, ontzorgt ons precies op de juiste manier. Daarnaast hebben wij meerdere locaties, verdeeld over heel het land. Wij zijn blij dat de muzikale sfeer in elke Barn nu hetzelfde is, zodat gasten het echte Yoghurt Barn gevoel hebben en zich in elke Barn thuis kunnen voelen.

Lees meer over onze samenwerkingen op de Story pagina of leg direct contact met ons via contact!