achtergrond muziek winkel

Over al onze samenwerkingen met merken schrijven wij altijd een verhaal waar we, via een interview, het merk aan het woord laten. We zetten hiermee hun concept centraal en bespreken wat voor een rol muziek hier in speelt. Wat is hun gedachte over de muziek en hoe geven we daar gezamenlijk een draai aan?

Zo ook met Goossens Wonen & Slapen waar we spreken met Eva Moree, de Visual Merchandiser en Stylist.

Hallo Eva,

Kunnen jullie in het kort iets over jullie zelf vertellen?

Goossens is al 65 jaar een vooraanstaand familiebedrijf in de woon- en slaapbranche. Met 18 inspiration stores in de Benelux en een uitgebreide online store, kunnen klanten bij ons 24/7 een interieur shoppen dat hun persoonlijkheid weerspiegelt. Zij kunnen zich laten inspireren door onze unieke collectie die is onder te verdelen in vier woonstijlen. In onze inspiration stores zetten wij de ultieme woonbeleving centraal. Daarnaast geven gecertificeerde experts en stylisten klanten het beste advies zodat hun woonwensen altijd worden vervuld. Hebben zij nog een vraag, dan kunnen zij deze altijd stellen via de live chat op ons online platform. Kortom: meubelshoppen bij Goossens is een ware beleving waarbij klanten naast comfortabele designs ook het gemak ervaren van onze uitgebreide services.

Hoe belangrijk is muziek voor jullie locaties?

In onze inspiration stores prikkelen we alle zintuigen van klanten. Meubelshoppen bij Goossens is een ervaring die zij in andere stores nog niet hebben mogen beleven. Tegelijk willen we hen juist ook dat fijne gevoel van thuis meegeven. De juiste muziek en audiobeleving versterkt dat thuisgevoel. Muziek is immers emotie en bepaalt of de klant zich op zijn gemak voelt. Omdat we maar liefst vier woonstijlen presenteren, is het de kunst om bij iedere woonstijl perfect passende instore music te vinden en dus alle klanten aan te kunnen spreken. Daar zijn wij nu in geslaagd!

Hoe omschrijf je de muziek style van Goossens?

Goossens staat voor een eigentijdse woonbeleving. Rustgevend met een gevoel van vertrouwen, maar wel met catchy-klanken die wat lef vertonen. Intrigerende tonen die een breed publiek aanspreken en de juiste emotie opwekken maar tegelijk ook de merkwaarden van Goosens vertalen.

Wat is de gedachte hierachter?

Juiste muziek versterkt onze merkprofilering en op deze wijze spelen wij in op de behoefte van onze klanten. Wij stellen de klant centraal en als onze muziek bijdraagt aan de optimale winkelbeleving en dus de tijd die zij in onze winkel aanwezig zijn, is dit voor ons een commerciële kans die wij graag benutten.

Kun je vertellen wat oa de reden is geweest om over te stappen/ gebruik te maken van onze in-store music dienst?

Het is fijn om zelf de playlist te kunnen maken en bedienen. Zo kunnen we altijd inspelen op de laatste trends en het merk Goossens ook met instore music laden. We creëren een beleving in verschillende zones in onze inspiration stores en met jullie dienst kunnen we dit makkelijk onderhouden en updaten. Klanten worden steeds verrast met mooie klanken. Ook kunnen we zelf gemakkelijk reclameboodschappen implementeren.

 Wat is de grootste ‘positieve’ verandering sinds jullie gebruikmaken van onze dienst?

Wat wij hard toejuichen is dat we snel kunnen reageren op muziektrends. Wij willen de voorloper zijn als het gaat om woontrends, en daar kunnen we nu dus altijd passende muziek bij laten horen.

Lees meer over onze samenwerkingen op de Story pagina of leg direct contact met ons via contact!