De Horeca Groep

Een_krant_en_koffie_mooi_begin_van_de_dag_bij_Italian_bar_bistro_City_Hall

Van al onze samenwerkingen schrijven wij altijd een verhaal waar we, via een interview, de klant aan het woord laten. Eigenlijk proberen we hiermee hun concept centraal te stellen en bespreken we wat voor een rol muziek hier in mee speelt. Wat is hun gedachte over de muziek en hoe geven wij daar een draai aan?

Zo ook met de Horeca Groep in Leiden waar we spreken met Sophie Hadjidakis, de operational manager.

Hallo Sophie,

Kun je in het kort vertellen wie Julie precies zijn en wat jullie doen?

De Horeca Groep is een organisatie die zich al jaren bezighoudt met het ontwikkelen van vernieuwende horecaconcepten. Centraal bij deze ontwikkeling staat dat het een toegevoegde waarde is voor de stad en de directe omgeving. Van pure Italiaanse producten bij Italian Bar-Bistro City Hall tot genieten aan het water bij Waterlust en een kleurrijke en culinaire reis door Latijns-Amerika bij ons onlangs geopende concept Tabu. kortom voor ieder moment van de dag een plek waar mensen graag zijn en samenkomen. Dit zien wij terug door de vele bekende gezichten uit de buurt, maar ook van bezoekers buiten de stad die speciaal een bezoek brengen aan één van onze restaurants.

Pasta-vongole---Italian-Bar-Bistro-City-Hall-Leiden

Hoe belangrijk is muziek voor jullie concepten/ restaurants?

Muziek is heel erg belangrijk voor onze restaurants. Juist omdat wij verschillende concepten hanteren is het van groot belang dat de muziek hier een onderdeel van is. Zo heeft ieder restaurant zijn eigen look & feel en zorgen wij ervoor dat deze beleving ook doorgevoerd wordt in de muziek. Het concept moet in zijn geheel helemaal kloppen.

Hoe omschrijf je jullie muziek style?

De style van muziek hangt helemaal af van het concept. Voor de aandachtige luisteraar moet de muziek inspirerend zijn en vooral goed klinken. Voor de gasten die hier minder waarde aan hechten moet de muziek bijna onopvallend en comfortabel aanwezig zijn. Naast de juiste indeling van muziek hechten we ook veel waarde aan de kwaliteit van het geluid.

Wat is de gedachte hierachter?

Wij zijn er erg bewust dat gasten met een bepaalde reden naar ons toe komen. Muziek is ook een onderdeel van dit stukje hospitality dat wij bieden. Het heeft te maken met genieten, beleving en comfort. Ieder concept is ontwikkeld met een bepaalde gedachte en al deze aspecten voeren wij door in het interieur, de gerechten, dranken en de muziek.

Wat is precies de reden geweest om over te stappen/ gebruik te maken van onze in-store music dienst?

Wij hebben in het verleden verschillende aanbieders gehad maar geen enkele aanbieder was in staat om de muziek op een juiste manier in te delen. Nu we met jullie werken hebben we een erg groot aanbod van verschillende playlists die continue geupdate en ingedeeld worden op verschillende momenten van de dag/week en dat werkt erg fijn.

Daarnaast is de app erg gebruiksvriendelijk en kunnen we, wanneer dit nodig is, zelf ‘soundtracks’ samenstellen en deze inplannen op specifieke momenten.

tabu_leiden_serre

Lees meer over onze samenwerkingen op de Story pagina of leg direct contact met ons via contact!