rob peetoom logo
RP_UTRECHT_NOBEL_058

Details.

ROB PEETOOM
Hair & Beauty Salon
15 salons verdeeld over heel Nederland en Bali
Favoriete Muziek:   Up-tempo  – Happy – Pop 

Case.

Rob Peetoom is een Hair & beauty salon met 15 vestigingen verdeeld over Nederland en zelfs Bali. De salons van Rob Peetoom kenmerken zich door het minimalistische, moderne en veelal witte design. Naast kwaliteit en een top service ligt de focus ook altijd op beleving. Voor de Salons is muziek een belangrijk onderdeel van deze beleving en is muziek die goed aansluit bij de gehele vormgeving essentieel. Via onze app is iedere Salon zelf “in control” en kan ieder zelf bepalen welke muziek goed aansluit op het moment. 
blog_header_headerbb

Interview.

Kunnen jullie in het kort iets over jullie zelf (merk) vertellen?
Wij zijn Rob Peetoom Utrecht. Wij hebben hier 2 vestigingen die onder hetzelfde management vallen. De ene salon is een hair and beauty salon en de ander een hair and make up salon. Bij ons staat service, kwaliteit en beleving altijd voorop.
Hoe belangrijk is muziek voor jullie merk / salons?
Heel erg belangrijk. Het draagt enorm bij aan de totale beleving en de fijne enthousiaste sfeer die er hangt binnen onze salons. 
Wat is precies de reden geweest om over te stappen naar onze in-store music service?
Wij waren echt opzoek naar een modern en vergelijkbaar product als Spotify. Naast het grote aanbod van muziek (playlists) wordt de muziek nu ook echt op ons afgestemd en dat is zeker van meerwaarde. De gepersonaliseerde muziek zorgt ervoor dat er altijd goede en passende muziek wordt afgespeeld. 
Wat is de grootste ‘positieve’ verandering sinds jullie gebruikmaken van onze service?
De grootste positieve verandering is de totale service. Ook de muziek is echt veel beter geworden. Waar wij ons eerst vaak irriteerde aan de muziek die absoluut niet paste bij het moment, maken wij ons nu nooit meer zorgen om de muziek. 
Wat vinden jullie het fijnste aan ons systeem of de samenwerking?
Wat wij heel erg fijn vinden is dat we nu op elk moment van de dag kunnen switchen van playlist en dat er erg veel keuze is. Er is dus altijd wel een playlist die past bij de stemming of het moment. 

De favorieten van Rob Peetoom.

Screen Shot 2017-12-31 at 13.41.17
Screen Shot 2017-12-31 at 13.40.34