LET MUSIC BE A PART OF YOUR BRAND IDENTITY.

Muziek is bepalend, heel erg bepalend zelfs. Sluit de muziek goed aan op een moment of een plek dan is dat direct merkbaar. In combinatie met licht, kleur en interieur zorgt het voor een comfortabel gevoel. Het breng dat beetje extra’s en dat is waar wij de focus op leggen.

In store music

TOGETHER
WE CREATE
YOUR SOUND.

Als muziekliefhebbers zijn wij dagelijks bezig met het luisteren & indelen van muziek. Door onze muziek kennis te combineren met uw merkidentiteit creëren wij een custom made in – store music indeling, die automatisch geüpdate wordt. Lees meer over hoe wij een custom made sound creëerde voor merken op onze “Story” pagina.

 

PLAY MUSIC
THAT FITS
THE MOMENT.

Met passende muziek gedurende alle momenten van een dag verhoog je het enthousiasme van het personeel en je klanten. Dit heeft uiteindelijk weer effect op hoelang klanten blijven en besteden.

Morning Mid-day Evening

SHARE AND COMMUNICATE
YOUR MUSIC WITH CUSTOMERS.

iphone x new inscreen
Apple iPad Pro new inscreen
Schermafbeelding 2019-05-05 om 12.56.16
clem-onojeghuo-197516

EASILY CREATE
MUSIC ZONES AND  
PLAY DIFFERENT
STYLES OF MUSIC.

Creëer verschillende ‘muziek zones’ en vul elke afdeling of ruimte vervolgens met muziek die perfect aansluit bij deze specifieke setting. Alle zones die gecreëerd worden kunnen overal via de ‘remote’ app bediend worden waardoor je volledig vrij bent om in te spelen op de dagelijkse sfeer. 

TROUGH BRANDED
MUSIC, FANS WILL
BECOME FOLLOWERS.

Als merk ben je continue bezig met ‘inspireren’ dus waarom ook niet op het gebied van muziek? Met ‘branded’ in-store music en muziek campagnes zorgen wij ervoor dat muziek een onderdeel wordt van marketing en de totale branding van je merk.  Wij leggen de link tussen offline en online waardoor bezoekers en klanten ook online volgers worden van je merk en je ze kunt blijven inspireren. 

balr iphone x

DIFFERENT BRANDS,
DIFFERENT EXPERIENCES.

Achtergrond muziek Goossens
achtergrond muziek Lush
achtergrond muziek balr
achtergrond muziek RP_UTRECHT_NOBEL_058
courtyard marriot
de_horeca_groep

GET IN TOUCH
WITH US.