A Music Moment Logo small (white)

A Music Moment is in 2016 opgericht door Reinier Middel als een muziek website / blog. De focus lag op dat moment op het delen van nieuwe noemenswaardige muziek en het maken van Spotify playlists. Al vrij snel ontstond de gedachte en het business model om”branded music” te leveren voor merken / concepten en bleek dat de In-Store Music markt weinig vernieuwend was geweest.

In vergelijking met de streaming diensten als Spotify & Apple Music was de In-Store Music markt erg achter gebleven. Eenmaal opzoek gegaan naar een geschikt platform/ partner zijn wij uitgekomen bij Soundtrack Your Brand. Een Zweedse start-up en ontwikkelaar van “Soundtrack”. ¬†

soundtrack_vertical_white_RGB

Soundtrack Your Brand is de ontwikkelaar van Soundtrack. Het snelst groeiende en enige Spotify-backed b2b music platform te wereld. Opgericht in 2013 door oa de  founders van Spotify en ontstaan vanwege het gebrek aan een modern, digitaal, gebruiksvriendelijk en fair-trade In-Store Music systeem waarbij je zelf controle hebt over de muziek.

Als partner van Soundtrack Your Brand maken wij gebruik van Soundtrack. Soundtrack is een In-Store Music (b2b) streaming platform voor retail, horeca en publieke ruimtes.